Home » Prachtig louversysteem

Prachtig louversysteem

Door admin

Lamellensysteem Sunshield

De façades van een landhuis in Nederhorst den Berg zijn, zowel voor als achter, voorzien van lamellensystemen van Sunshield.  

Onlangs, 3,5 jaar na de oplevering, zijn nieuwe foto”s geschoten van het project. De villa is nu smetteloos wit geschilderd en de bloemen en planten rondom de woning staan volop in bloei. 

De bewoners zijn nog steeds blij dat ze het voorstel van de adviseur van Sunshield hebben overgenomen. Ze zijn van mening dat de louver systemen de verwachtingen meer dan waar maken. 

Voor- en achterkant

Het zonnescherm aan de voorgevel heeft een oppervlakte van ruim 14 m2 en wordt bediend door één motor. Aan de achterzijde is de zonwering gesplitst in twee delen van elk bijna 11 m2, zodat de delen onafhankelijk van elkaar kunnen worden bediend. 

De toegepaste 155-E louver is een vlakke louver voorzien van een verdieping, een goot zeg maar. Hierdoor vallen de lamellen niet alleen over elkaar, maar ook in elkaar. Dit vergroot het verduisterend effect, wat de louver bij uitstek geschikt maakt voor slaapkamers. 

Aluminium delen met zijkappen

Deze verduistering kan verder worden vergroot door het aanbrengen van borstels of kappen aan de zijkanten van de lamellensystemen. Bij deze woning hebben de bewoners gekozen voor zijkappen. 

De aluminium delen, inclusief de zijkappen, zijn gecoat in RAL 7016. Dit antracietgrijs geeft een mooi contrast met het witte landhuis. De spuitgegoten plastic onderdelen zijn uitgevoerd zwart. 

Neem contact op met Sunshield om te kijken naar de mogelijkheden voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief