Home » Prachtinterieur van Osiris Hertman

Prachtinterieur van Osiris Hertman

Door admin

Hip en upcoming

In een oud winkelpand te Amsterdam Oost ontwierp Osiris Hertman Studio een rijk, warm en trendy interieur met internationale allure. Alleen de monumentale gevel en het dak overleefden de sloophamer in dit ingrijpende totaalproject, welke bestaan uit een souterrain, begane grond en bovengelegen privé-verdiepingen.

De ideale genietplek

Osiris Hertman positioneerde de royale leefkeuken in het hart van de woning. De ideale plek om samen met de kinderen de dag door te nemen. Waar zij vele geluksmomenten samen delen door samen met vrienden en familie te genieten. Achter de keukenwand creëerde Osiris een vide, waardoor zonlicht op de prachtige leefverdieping binnenvalt.

In de open ruimte die door de ingreep ontstond, ontwierp de creatieve designer een stijlvolle, bronzen wenteltrap die naar het souterrain leidt. De royale bank en de (open)haard nodigen uit voor relaxte chill- avonden.

Sfeerverhogend zijn de bijzondere wand van gekookte en gebakken bamboe van het creatieve bedrijf MOSO en de stalen deur richting de kantoorruimte.

De creatie van De Rooy Metaaldesign is verrijkt met bronzen, door Osiris Hertman exclusief voor het bedrijf ontworpen en nog niet eerder in een project toegepaste deurgrepen

Kosmopolitische sfeer

Het privédomein van de opdrachtgevers ontwierp Osiris als een luxe hotelsuite, waarin rijke en natuurlijke materialen voor een kosmopolitische sfeer zorgen.

Zo paste hij een op maat gemaakte leren achterwand bij het bed toe, waaronder een vloer van eikenhout, dat uit Polen afkomstig is en op speciale wijze is bewerkt en afgewerkt.

Blikvangers in de luxe ruimte zijn de fraai verlichte steenplaat achter het door Osiris voor JEE-O ontworpen bad. U vindt groene tegeltjes in de douche bij de wastafel.

Samen geven zij ziel aan de ruimte en zorgen ze voor een romantische sfeer.

“Een heerlijk vakantiegevoel in eigen huis”, zo omschrijven de gelukkige bewoners hun gevoel als ze naar hun privédomein kijken. Een beeld waarin we ons volledig kunnen vinden.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief