Home » PRIMEUR : Liftdeurhaard met automatische glasplaat

PRIMEUR : Liftdeurhaard met automatische glasplaat

Dit nieuws gaat als een lopend vuurtje

Door Veerle van Heertum

Bij wie de passie voor haarden door het bloed stroomt is Colard Winde, die met zijn bedrijf C.W. RUSTIEKBOUW deelt neemt al jaren, en ook dit jaar weer, op de Excellent beurs staat.

Het pareltje bij C.W. Rustiekbouw is de zelfontworpen liftdeurhaard, waarbij de haard voorzien is van een glazen schuifdeur die met een afstandsbediening naar boven en beneden gaat. Met dit product laat het bedrijf zien dat er verder wordt gekeken dan de geldende standaard en alles op maat kan worden gemaakt.

PRIMEUR : Liftdeurhaard met automatische glasplaat (met afstandsbediening) GEEN STANDAARD MATEN MEER, MAAR NAAR UW WENS!

De beste spelers op het gebied van WONEN EN LEVEN komen bijeen om hun beste en meest exclusieve aanbod te tonen aan de bezoekers. Wie daarbij niet mag ontbreken is Colard Winde. Van moderne tot klassieke haarden, van binnen- tot buitenhaarden en van houtgestookte haarden, gashaarden, bio-ethanol haarden, elektrische haarden en waterdamphaarden. Voor haarden/kachels en de installatie ben je hier aan het juiste adres.

C.W. Rustiekbouw haarden/kachels

Nederland is bij uitstek een land voor de open haard, waar je je tijdens koude en natte dagen gerieflijk voor kunt nestelen. Het knisperende vuur is voor velen het summum van huiselijkheid en brengt optisch rust en harmonie in elke woning. Wie nog op zoek is naar een warmtebron is aan het juiste adres bij C.W. Rustiekbouw; specialist in het plaatsen van haarden, kachels, schoorsteenmantels, terras- en buitenhaarden in elke denkbare stijl. Twee grote haardtrends van het moment: antieke zandstenen haarden en moderne staalhaarden, brandend op hout, gas of bio-ethanol. C.W. Rustiekbouw combineert de gewenste haarden of kachels ook met passende vloeren. Zo creëer je een mooi geheel in je woonkamer.

Zelfontworpen automatische liftdeurhaard;

Met afstandbediening schuift u de glazen plaat op en neer. Bang dat je in slaap valt tijdens het branden van de haard? Een liftdeurhaard biedt de oplossing: een haard welke gesloten kan worden door een verschuifbare glazen plaat. Het geeft een veiliger gevoel, omdat de vlam achter het glas kan en meer rendement geeft. Te warm zal het niet snel worden, want het glas is beveiligd tegen 1300 °C.

Tot nu toe was de liftdeurhaard verkrijgbaar in vaste afmetingen en was de glasplaat alleen handmatig te verschuiven. Bij C.W. Rustiekbouw vonden ze dat het tijd was voor innovatie en dachten ze vooruit. Daar ontstond de automatische liftdeurhaard. Geen onveilige situaties meer, zoals spatten van het houtvuur op je prachtige vloer.

Een automatische glazen liftdeurhaard is er voor antieke -en moderne designhaarden , zowel voor hout- gas- als bio-ethanol gestookte haarden.

Ook nieuwsgierig naar de haarden en wil je de liftdeurhaard eens in het echt bekijken?

Kom dan naar Excellent Beurs Ahoy Rotterdam.

 

TICKETS AAN TE VRAGEN via www.cwrustiekbouw.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief