Bart van Wijk

Bart van Wijk

Totaalontwerp, advies & begeleiding

Totaalontwerp, advies & begeleiding voor bijzondere renovatie- en nieuwbouwprojecten in Nederland, België en wereldwijd online.

Mijn naam is Bart van Wijk. Als ontwerper & vormgever ‘boetseer’ ik met architectuur. Ruimtelijkheid, spannende architectuur, mooie aslijnen en doorzichten en de samensmelting van het meubilair op maat zorgen voor het WOW-gevoel. De eigen identiteit van mij en mijn opdrachtgevers zorgen elke keer voor het bijzonder en ‘out of the box’ resultaat.

Interieurarchitectuur, architectuur, verlichtingsarchitectuur, keuken- en badkamerarchitectuur en tuinarchitectuur worden in één zelfde stijl doorgetrokken.

Ruimtelijk beeld

Ik boetseer met architectuur en probeer een ruimtelijk beeld te creëeren met een lijnenspel van aslijnen en spannende doorzichten. In tegenstelling tot veel van mijn collega-concurrenten houd ik het de ‘styling’ voor het laatst en trend’s volg ik niet op, ik vermijd ze zelfs liever.

De spannende architectuur, de samensmelting van het maatwerk tot op de millimeter, het materiaal- en kleurgebruik en het verlichtingsplan zorgen bij elk project voor een uniek en spannend geheel.

Schilderijen

Tekenen en schilderen is al heel mijn leven een passie van mij. Elk schilderij probeer ik weer ‘mooier’ te maken dan het vorige. Momenteel schilder ik in een atelier in het kasteel Ravenhof in België waar ook regelmatig exposities gehouden worden.

 

EXCELLENT | WOONBEURS 2019