Solid Nature

Solid Nature

Sinds de oprichting in 2011 is Solid Nature Internationaal ontzettend gegroeid tot wat het vandaag de dag is: een van ’s werelds grootste leveranciers van natuursteen. Met een internationaal netwerk van zorgvuldig geselecteerde specialisten verzorgt Solid Nature projecten van begint tot eind. Van de steengroeve tot de tekentafel, tot installatie en onderhoud.

“Wanneer we een steen zien, zien we een eeuwenoud en uniek karakter. We zien leven en energie. We zien oneindige mogelijkheden. Dit is hoe we architecten en ontwerpers inspireren: om de schoonheid te zien en om natuursteen op nieuwe manieren te gebruiken”, aldus David en Danial Mahyari, bevlogen eigenaren van SolidNature.

        

Solid Nature heeft een grote passie voor natuursteen. En dat is te zien: of het nu gaat om het verstrekken van advies voor prestigieuze projecten aan architecten & interior designers van wereldklasse of het regelmatig gebruiken van de expertise van Solid Nature’s specialisten in het realiseren van complexe technische projecten en architectonische meesterstukken. Ons materiaal wordt over de hele wereld gebruikt variërend van museums en kantoren tot high-end hotels, resorts en privé accomodaties. Hieronder valt oa het afwerken van zwembaden in Onyx (wat zeer delicaat en moeilijk werk is), het gebruiken van drooglagen voor een perfecte design afwerking, bewerken van de kleur van het natuursteen naar de smaak van de consument en het produceren van grote plafonds compleet gemaakt van natuursteen.

    

      

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN