Crownstone

Crownstone

Crownstone laat u zien dat een echt slim huis reageert op uw aanwezigheid!

De Crownstone is een slimme module voor stopcontacten en lichtpunten. Draadloos wordt uw aanwezigheid per ruimte bepaald. Met een smartphone op zak of een smartwatch om uw pols eenvoudigweg een kamer binnenlopen. Dat is alles wat u hoeft te doen. Na een lange dag werk komt u de keuken binnen met armen vol boodschappen en de lichten gaan volledig automatisch aan! U loopt de voordeur uit en de lichten of zelfs het strijkijzer gaan automatisch uit! Niet alleen lichten, ook verwarming, en muziek kunnen allemaal worden afgestemd op uw aanwezigheid!

De Crownstones kan u niet alleen met een smartphone bedienen of via spraakherkenning met Google Home of Amazon Alexa. Voor compleet en ultiem comfort reageert uw huis op u zelfs zonder dat u iets hoeft te zeggen!

Ook heel handig, Crownstone kan worden gebruikt met gewone, bestaande lichtschakelaars. Bij het ’s nachts naar het toilet gaan, hoeft de telefoon niet te worden meegenomen. In tegenstelling, lichtknoppen kunnen zoals gewoonlijk worden gebruikt. Ze kunnen zelfs zodanig worden ingesteld dat ’s nachts de verlichting slechts voor 20% aangaat. Een smart home met Crownstones brengt allerlei nieuwe mogelijkheden, van schakelen, dimmen, stroom meten, reageren op aanwezigheid, simuleren van aanwezigheid, en nog veel meer. Echter alles kan ook nog blijven werken zoals vroeger. Een Crownstone smart home is vergelijkbaar met een smartphone: het is makkelijk uit te breiden met nieuwe functies of apps en over de loop van de tijd komen er steeds meer mogelijkheden bij. De functies die u handig vindt, kunt u aanzetten in de gratis Crownstone Android of iPhone app!

 

EXCELLENT | WOONBEURS 2019