Boley Openhaarden

Boley Openhaarden

Boley Exclusieve Openhaarden, maatwerk sinds 1970.

Boley BV manifesteert zich al sinds 1970  als specialist in de haard en kachel branche. Zo heeft het bedrijf aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de open haard zoals we die nu kennen. Het bedrijf maakt haarden op maat in elk gewenste vorm en materiaal. Steeds luisterend naar de individuele wens. Boley benaderd de openhaard als een interieur object en ziet haarden en kachels als vertrekpunt van waaruit een inrichting ontstaat.

Zowel de esthetische mantel als de inwendige techniek van de haarden, worden in eigen atelier geproduceerd in Veghel. Alle haarden en kachels voldoen aan de moderne eisen en regelgevingen.

In tegenstelling tot andere leveranciers heeft Boley een volledige installatiekeur op het geheel van de haard en de randproducten.

Naast het exclusieve maatwerk importeert Boley een collectie basis haarden. Deze lijn staat voor een architecturale serie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem. Dit zijn gesloten haarden met een uitzonderlijk rendement tot wel 87% en kunnen prachtig ingebouwd worden in gepleisterde wanden, maar ook in een metalen- of  houten meubel dat op maat vervaardigd wordt.

Voor elke realisatie wordt een 3D schets uitgewerkt en later een engineer schets voor de productie. Geen detail ontsnapt aan de aandacht.

Kortom staat Boley voor:

–  100% Nederlands maatwerk
–  Eigen ontwerp- en tekenafdeling voor 3D visualisaties
–  Bedenkers van het lijnvuur , horizontale- en ondergrondse rookkanalen en open haarden met een gevel aansluiting
– Importeur voor Nederland van een collectie hoog rendement hout- en gashaarden

 

 

 

EXCELLENT | WONEN & LEVEN