Candles By Coco

Candles By Coco

Ecologische kaarsen

Vol trots presenteren wij onze prachtige collectie buitenkaarsen. De op ambachtelijke wijze gemaakte ecologische kaarsen zijn een absolute verfraaiing van uw tuin en veranda en bezorgen u gegarandeerd veel sfeervolle avonden. Ook als het waait, want daar zijn de decoratieve kaarsen tegen bestand. Hoe fijn is dat! Uiteraard zijn onze producten eveneens geschikt voor uw restaurant of hotel. Het spreekt voor zich dat wij de horeca ook tot onze clientèle mogen rekenen.

Veelzijdige collectie

De collectie is zeer divers en wordt ook telkens uitgebreid. Met onze verschillende zuilen, gevulde en ongevulde kaarsen, glazen en houten potten, alles in meerdere formaten en kleuren, kunt u alle kanten op. Bent u benieuwd welke combinatie kaarsen het best bij u thuis past? Wij komen graag – uiteraard vrijblijvend – persoonlijk bij u langs om te zien wat bij u het mooist staat. Wij zijn zo enthousiast over onze collectie dat we dat met liefde doen.

Op ambachtelijke wijze vervaardigd

Onze kaarsen worden op ambachtelijke wijze en met de hand vervaardigd. Gemaakt volgens traditie en geproduceerd door gebruikmaking van een combinatie van oude en moderne technieken. Speciaal hiervoor worden de beste plantaardige stoffen geselecteerd, alle kaarsen zijn dan ook 100% ecologisch en bestaan volledig uit natuurlijke materialen (stearinezuur, kokosmelk en soja). De kaarsen zijn geurloos en bestand tegen hoge zomerse temperaturen. De lonten zijn van katoen waardoor je een langere brandduur krijgt en het product behoorlijke wind kan hebben. Het spreekt voor zich dat onze producten vrij zijn van toegevoegde chemicaliën (paraffine) en dierlijke vetten.

Geniet het hele jaar door van onze handgemaakte producten en creëer een unieke sfeer bij u thuis. Ambacht met een moderne look, tijdloos en bijzonder!

EXCELLENT | WOONBEURS 2019