Nuria Design

Nuria Design

Nuria Design biedt u verschillende diensten aan waaronder interieuradvies, styling en natuurlijk interieurontwerp

Nuria Design biedt service aan voor klanten met o.a. woningen, kantoorpanden, winkels en restaurants. Mocht uw wens er niet tussen zitten, neem dan ook contact op. Nuria Design houdt van een uitdaging!

Visie en Missie

Nuria Design streeft naar dè ultieme omgeving, leefruimte en/ of thuisbasis voor u. Dit is een jong bedrijf met een groot kaliber. Nuria Design biedt u advies, ontwerp en styling. Daarbij is het vanzelfsprekend dat er ruimte is voor uw eigen inbreng om het perfecte plaatje te creëren.

 Nuria Design zorgt ervoor dat u iedere ruimte optimaal kunt benutten. Naast dat staat het bij Nuria Design hoog in het vaandel dat het oog geniet. Uw wensen en behoeften neemt Nuria Design als uitgangspunt in het ontwerp.

Advies

‘Welke kleur past het mooist bij mijn interieur of hoe kan ik de ruimte het beste benutten?’ Op deze vragen en meer, kan Nuria Design u uitkomst bieden. Zelfs advies betreft een verlichtingsplan.

Styling

Hoe fijn is het als de leefomgeving waarin u u begeeft, volledig volgens uw wensen is? Dit kan met de styling, restyling en zelfs alleen de finishing touch die Nuria Design in uw ruimte uitvoert.

Ontwerp

Soms is er een idee in het hoofd, maar is het moeilijk om op papier te krijgen. Ook kan het lastig zijn om het te kunnen verbeelden of/ hoe uw ideeën passen in de desbetreffende ruimte. Door een ontwerp te maken creërt Nuria Design een voorbeeld van hoe de ruimte eruit zou kunnen zien.

Realisatie

Alles wat Nuria Design adviseert en/ of ontwerpt kan uiteraard ook uitgevoerd worden. De uitvoering doet Nuria Design zelf en wellicht in een samenwerking met andere partijen.

EXCELLENT | WOONBEURS 2019