Compass Pools Nederland

Compass Pools Nederland

Compass Ceramic Pools Nederland is een begrip in de realisatie van zwembaden.
Van ontwerp en aanleg tot en met onderhoud. Desgewenst nemen we uw complete tuin mee in ons ontwerp en zorgen we voor een harmonieus geheel. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden. Vakkundig en zorgvuldig, voor een zorgeloze wellnesservaring.

Onze specialiteit is het produceren van hoogwaardige monoblock zwembaden, te gebruiken als binnen- of buitenzwembad. Een grote uitdaging…maar die gaan we maar al te graag aan; het realiseren van een prachtig zwembad in uw tuin! Compass Pools Nederland is importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en biedt de beste garanties op de markt. Wij bieden u jarenlang zwemplezier, uw springplank naar sport, spel en ontspanning!

Met wereldwijd meer dan 60.000 geïnstalleerde zwembaden en meer dan 30 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider.

Service- en onderhoudscontracten

Aan uw auto, huis of cv-installatie laat u regelmatig een onderhoudsbeurt of keuring uitvoeren, echter aan de techniek van uw zwembad onderhoud laten plegen is nog niet een algemeen feit. Terwijl met een regelmatige check de levensduur van uw techniek wordt verlengd en bovendien door een correcte afstelling ervan energie en dus geld bespaard kan worden! Het resultaat is een grotere bedrijfszekerheid en een basis voor veilig en hygiënisch zwemwater.

Het voordeel van het aanschaffen van uw zwembad bij Compass Pools is dat wij tevens het onderhoud, service en de renovatie van zwembaden verzorgen. Mocht het zo zijn dat u het onderhoud graag uit handen geeft, dan hebben wij altijd een contract dat bij uw wensen past. Daarnaast is het voor u extra fijn dat u met al uw vragen altijd bij ons terecht kunt, een service die wij onze klanten graag bieden!

EXCELLENT | WOONBEURS 2019