Home & Garden Resort

Home & Garden Resort

Home and Garden Resort is gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van spa’s uit het hogere segment. We hebben alles voor uw vakantie thuis.

In onze showroom in Hoek van Holland, maar ook op de Excellent Woonbeurs 2019 helpen we u graag om al uw wensen omtrent whirlpool, sauna en buitenkeuken te vervullen.

Een eigen whirlpool. Het grote genieten.

Bij Home and Garden Resort krijgen we veel klanten over de vloer die een druk bestaan leiden. Ze komen bij ons omdat ze ervan op aan willen kunnen dat ze na de hectiek van de dag thuis kunnen ontspannen en genieten in een exclusieve whirlpool van Caldera Spas. Men weet dat Home and Garden Resort het vertrouwen waardeert en dat we telkens alles op alles zetten om te komen tot een optimaal resultaat.

Onze jarenlange ervaring is niet alleen van waarde bij het realiseren van uw droom; ook voor het onderhouden van uw hot tub of spa en bij het perfectioneren van de waterkwaliteit is onze kennis van grote waarde voor uw beleving.

Wensen en uitdagingen

Heeft u een wens maar vraagt u zich af of uw idee wel haalbaar is? Leg uw idee aan ons voor. Eerder plaatsten we al baden op plaatsen die door onze opdrachtgevers eigenlijk voor onmogelijk gehouden werden. Van verre buitenverblijven met zeer kalkrijk water tot een terras op 100 meter boven Rotterdam!

Kom langs we helpen u graag!

EXCELLENT | WONEN & LEVEN