Home » Chats Sont Gris Rosé

Chats Sont Gris Rosé

Door marketing

La Nuit Tous Les Chats Sont Gris

Rosé is afkomstig van de selectie ‘Terroirs de grande qualité’ dat zich bevindt in het Zuiden van Frankrijk aan de poort van de Provence. Door de jarenlange kennis, passie en ervaring is deze wijn gekenmerkt door haar sterke persoonlijkheid en toegankelijkheid. De frisse en fruitige smaak met tonen van witte perzik en citrusvruchten, zorgen ervoor dat deze rosé perfect is voor ieder seizoen. De rosé is heerlijk bij mediterrane gerechten, als aperitief of op zichzelf.

“La Nuit Tous Les Chats Sont Gris” betekent letterlijk “in het donker zijn alle katten grijs”. Wat wij hiermee eigenlijk zeggen is dat iedereen gelijk is. Iedereen moet op zijn eigen manier, op zijn eigen moment en op zijn eigen plek ultiem kunnen genieten van onze rosé!

Cellier des Chartreux

Ons wijnhuis

Op deze prachtige wijngaard wordt de rosé van La Nuit Tous Les Chats Sont Gris al sinds 1929 geproduceerd. Gelegen in het mooie Zuid-Frankrijk tussen de prachtige wijnvelden, adembenemend mooi! Zo bijzonder dat je het zonnige en warme Frankrijk terug proeft in onze rosé, waar je het ook drinkt.

Exclusieve importeur voor Nederland

Gek genoeg bereikten maar weinig flessen ons land. John van Hoppe en Teun Slegers uit Helmond brengen daar sinds dit jaar verandering in. Ondernemerschap en het zien van kansen en flexibiliteit in tijden van corona bracht het tweetal ertoe rond de tafel te gaan zitten met een Belgische ondernemer. Dankbaar voor het feit dat John en Teun – in functie vanuit een ander bedrijf dat ze samen leiden – op een zaterdag naar hun zaak waren gereden om hem uit de brand te helpen, schonk hij hun een drieliterfles van Chats Gris, het merk waarvoor hij in België het exclusieve importeurschap bezat. Teun herkent de fles van zijn bezoeken aan de populaire strandtent Siesta Beach in Knokke. Een enthousiast gesprek over het merk volgde; het importeurschap voor Nederland bleek nog vrij te zijn en een gesprek met het wijnhuis later waren John en Teun de exclusieve importeurs van Chats Gris voor Nederland, China en Spanje.

John en Teun richten zich met Chats Gris voornamelijk op de betere wijnhandels en slijterijen, exclusieve(re) evenementen en natuurlijk de horeca – van trendy cafés tot hippe hotels en (beach)clubs. Zo kun je komende zomer bijvoorbeeld in het restaurant en op het terras van het luxe Nobu Hotel Ibiza Bay op Ibiza genieten van een heerlijk glas (of meer) Chats Gris. Geniet met vrienden – thuis of op het terras – van de heerlijke rosé en van elkaars gezelschap. Santé! Op het leven en op onvergetelijke herinneringen!

Via de website van chatsgris.nl is het overigens ook mogelijk om flessen voor thuis te bestellen, net als de hippe accessoires van het merk.

Chats gris

Lage Dijk 28A

5705 BZ  Helmond

info@chatsgris.nl