Home » Alphenberg

Alphenberg: De specialist in leer en high-end interieur-toepassingen 

“Leer moet eruit zien als leer”

Dat zijn de gevleugelde woorden die Alphenberg al meer dan 10 jaar als uitgangspunt gebruikt. De uitstraling van leer is stoer, chique, tijdloos en toch modern. Leer is bij uitstek geschikt voor toepassing op o.a. wanden, vloeren, plafonds, meubels, deuren en haarden.

Ontwerpen vanuit kennis en samenwerking

Voor Alphenberg is de uitdaging om samen met designers, architecten of interieurspecialisten tot een optimaal ontwerp te komen waarin creativiteit, kleur en materiaalkeuze bepalend zijn. De persoonlijke uitstraling en wensen van de opdrachtgever zijn daarbij het belangrijkste uitgangspunt.

Meesterschap, creativiteit & duurzaamheid

Leer is een 100% natuurproduct. De verwerking van huid tot leer gebeurt op basis van biologisch afbreekbare stoffen. Met respect voor natuurlijke elementen en het unieke karakter bewerken we de huiden zelf tot de perfecte kleur.
Duurzaam ook, want al klinkt dat wat minderwaardig, leer is uiteindelijk een restproduct. “Minderwaardig” wordt door de vakkennis en meesterschap omgezet naar “hoogwaardig”.

2020 | Nieuwe showroom

Alphenberg werkt vanuit haar indrukwekkende en creatieve showroom. Gevestigd in een fraai 19e eeuws pand in het centrum van Waalwijk waar, na een ingrijpende verbouwing, verschillende stijlelementen op een unieke wijze gecombineerd zijn.
U bent daar van harte welkom om samen met ons uw toekomstplannen op het gebied van wonen vorm te geven, durven dromen en de mogelijkheden te onderzoeken om het mooist mogelijke te realiseren.

Wij hanteren geen “kantoortijden”. Wij nemen graag de tijd voor u. Bezoek op afspraak heeft daarom onze voorkeur.

Alphenberg

Grotestraat 180, 5141 HD Waalwijk
Tel: +31 (0)73 747 0085 | www.alphenberg.cominfo@alphenberg.com