Home » Alterlight

Voor iedere buitenruimte een perfect passende oplossing. Unieke buitenverlichting vervaardigd uit Italiaans marmer. Een combinatie van praktische verlichting en een connectie met de natuur. Verlichting maakte de beleving in de buitenruimte nog nooit zo intens!  Met de exclusieve buitenverlichting van Essenze di Luce van AlterLight maakt u het waar.

Prachtige stenen van Italiaanse bodem
Sinds 2020 is AlterLight trots Nederlands distributeur van het Italiaanse Essenze di Luce. We bedienen als distributeur particuliere en zakelijke klanten met de mooiste en meest unieke buitenverlichting van dit moment. De combinatie van Italiaans marmer met praktische buitenverlichting maakt onze producten stuk voor stuk uniek. Naar invulling van de eigen behoefte tot het gebruik van een dergelijke soort buitenverlichting is de samenwerking met de Italiaanse fabrikant ontstaan, hierbij zag AlterLight voor het eerst het daglicht.  AlterLight weet uit eigen ervaring en dus als geen ander hoe met de unieke kenmerken van Essenze di Luce kunnen bijdragen aan de ultieme verlichtingsbeleving voor de buitenruimte. Of het nu gaat om een balkon, stadstuin, landelijke tuin of commerciële buitenruimtes en openbare ruimtes, AlterLight voorziet in uw behoeften tot het creëren van deze unieke beleving.

En dit is nog niet alles. Alle stenen die gebruikt worden voor de vervaardiging van de producten zijn uniek. Er is dus geen enkele identieke steen te vinden, als dat geen geruststellend gevoel geeft?! Daarnaast is er keuze uit verschillende soorten en kleuren gesteente. Zo is er toch de mogelijkheid een persoonlijke ‘touch’ aan de gewenste uitstraling te geven.

Alterlight

Vrouw Rijssensloot 32, 2614MA Delft
Tel: 015-7503000 | www.alterlight.nl | info@alterlight.nl