Home » Architectenbureau Atelier 3

Architectenbureau Atelier 3

Door Lisette Trinthamer

Gepassioneerd verwezenlijken van droombeelden

Architectenbureau Atelier 3 is al 25 jaar gepassioneerd in het verwezenlijken van droomhuizen.
Henk Veenvliet, directeur, beschouwt samen met zijn team architecten het werk als dienstverlenend. U komt bij Atelier 3 met een wensenpakket en een droombeeld en zij vertalen dat in architectuur en bouwkunde.

Totaalbegeleiding

Er wordt een persoonlijk en uniek ontwerp gerealiseerd, dat keer op keer maatwerk is. Doordat elk project maatwerk is, zijn de architecten in staat om veel verschillende architectuurstijlen te ontwerpen.
Daarnaast kunt u een persoonlijk en een uniek ontwerp verwachten. In combinatie met deskundig advies, prijsvorming en een heldere planning levert dit iedere keer een prachtig eindresultaat op. Het architectenbureau helpt u van potloodschets tot en met het bouwproject.

Verschillende woonstijlen

Het eindresultaat moet een voldaan gevoel van thuis komen geven. De woning is immers een afspiegeling van de identiteit van zijn bewoners.
Architect Henk heeft met zijn team al vele projecten mogen realiseren. Romantische villa”s, klassieke woningen, moderne woonboerderijen maar ook landelijke jaren 30 huizen. Het portfolio van deze specialist kent woningen met uiteenlopende stijlen.

Architectenbureau Atelier 3

Hellevoetplein 303, 3925 CA Scherpenzeel
Tel: +31 (0) 33 455 95 99 | www.atelier3.nl | info@atelier3.nl