Home » Art Gallery 11M

Art Gallery 11M

Door marketing

“ Good Art is not what it looks like but what it does to us”

Art Gallery 11M

De kunstcollectie van Gallery 11M onderscheidt zich voornamelijk door het streven naar de perfectie dat zich uit door Hoogwaardige kunst, Kunst waar je blij van wordt, Hedendaagse Kunst toepasbaar in alle interieurs.

Kleurrijk, natuurgetrouw, abstract, kortom kunst om van te genieten! Kunst dat je raakt en je blij maakt, waar je niet op uitgekeken raakt, wat blijft intrigeren.

Steeds zie je dat kunst de kracht heeft om te ontroeren te verwonderen! Of het nu grote sculpturen of juist kleine, elk sculptuur moet tot zijn recht komen in de omgeving waar het geplaatst is. Het moet onderdeel uitmaken van een geheel, zodat het tot zijn recht komt.

Door de jarenlange ervaring met werken in deze branche zijn we graag bereid om persoonlijk advies te geven. Direct persoonlijk contact, maar zeker ook een kijkje achter de schermen (hoe is deze sculptuur tot stand gekomen) behoren tot de sterke punten van onze Gallery.

ADVIES & VINDEN VAN HET PASSENDE PUZZELSTUKJE….

De aanwezigheid van kunst heeft een positieve uitwerking. Kunst met een uitstraling geeft zijn eigen sfeer. Wij kunnen u adviseren bij uw zoektocht naar de kunst die passend is. Of het nu uw werkomgeving of uw privé interieur betreft. Wij komen graag bij u langs, of u kunt foto’s doorsturen om zo samen te kijken naar een mooi stukje kunst, dat passend is. Kunst moet eigenlijk dat puzzelstukje zijn dat precies past. Het past aan… en voegt toe…. En maakt

het plaatje compleet!

KUNSTCOLLECTIE & PERSOONLIJK

 We zijn onderscheidend als galerie omdat voor ons kwaliteit en hoogwaardige kunst hoog in het vaandel staat. Kunst wordt vaak gezien als investering, en zo zien ook wij onze Kunstcollectie. De collectie die wij tot onze beschikking hebben is van Nationale en Internationale Kunstenaars met allure. U als kunstliefhebber willen we persoonlijk adviseren en samen de weg bewandelen om te kijken welke kunst bij u past. U moet elke dag bij het aanschouwen van uw sculptuur blij worden van de aanschaf die u heeft gedaan, want dan weet u dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Onze jarenlange ervaring is dan ook, pas op…. Want als u wat heeft aangeschaft volgt er al gauw iets meer….

ADVISEREN & EXPOSEREN

Adviseren en exposeren doen we op diverse locaties. Om een passend aanbod te kunnen bieden en een idee te geven hoe de kunst tot stand komt, hebben we een mooie combinatie gevonden. Zo vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk. We kiezen ervoor om op locatie een rondleiding te geven en tijdens een persoonlijk gesprek samen uit te zoeken waar uw belangstelling en liefde voor het kunstwerk ligt, dit combineren we gelijk met een kijkje achter de schermen, u kunt dan de sculpturen zien, en hoe ze tot stand zijn gekomen. We kunnen dan bespreken welk formaat of in welke kleurstelling en of in welke samenstelling het voor u van toepassing is. Ook kunnen we bij u langskomen om een proefplaatsing te verzorgen, zodat u de sculptuur in uw eigen omgeving kunt zien.

Verder zullen we ons regelmatig laten zien op beurzen of u kunt ons atelier bezoeken op afspraak.

Art Gallery 11M

Morsestraat 11M, 4004 JP Tiel
Tel: +31 (0) 6. 39. 29. 83. 95 | info@artgallery11m.nl

Volg ons:

Facebook:  Art Gallery 11M

Instagram:  art_gallery_11m