Home » Art of Living by Marquiette

Art of Living by Marquiette

Door Aty Verschuren

By marquiette

​By Marquiette, Art of Living wordt het anders gedaan. Vanuit een kantoor dat aanvoelt als een thuis, verkopen en kopen Marquiette Schaap en haar team niet alleen huizen of nieuwe panden aan. Er wordt met een open blik gekeken naar de kansen van een locatie. Met als doel  het optimaal benutten van de mogelijkheden van plek.

De eerste vraag die Marquiette je stelt wanneer je voor een verkoopgesprek aanklopt is: waarom? Wat zoek je op een nieuwe plek? En waarom vind je dat niet waar je nu woont? Met haar jarenlange ervaring in vastgoed, bouwprojecten en training als coach, kijkt ze namelijk verder dan bakstenen. A house is not a home when there’s no one there.

Een thuis maak je zelf; sfeer, oppervlakte en indeling kunnen worden aangepakt. maar een  plek verander je niet. Locatie, locatie, locatie. Marquiette en haar team kijken mee, met al hun ervaring, en zien de mogelijkheden die een plek te bieden heeft. Een situatie of huis kun je namelijk aanpassen aan je wensen, maar de plek niet.

Het is de passie voor wonen die Marquiette en haar team beweegt om voor elke klant op zoek te gaan naar de beste, unieke oplossing. Geen klant of woning is namelijk hetzelfde en elk project vraagt om een eigen aanpak. Er is immers niks persoonlijkers dan wonen. Het is een van de eerste levensbehoeftes en waarschijnlijk de grootste investering die je privé ooit zult maken. Een intensief en persoonlijk proces, waarbij u in Marquiette en haar team de juiste partners vindt om u te begeleiden. Of het nu is om u te helpen met het aankopen van een huis, het verkopen van uw woning, of samen tot de conclusie komen dat met de nodige aanpassingen uw huidige woning de plek is waar u uw woongeluk vindt.

Art of Living by Marquiette

Meentweg 4, 1261 XT Blaricum, Nederland
Tel: +31 35 763 54 24 | www.artoflivingbymarquiette.com | hello@artoflivingbymar.com