Passie voor tegels & maatwerk

Asselux is ontstaan in 2008 en onderdeel van de Asschert Group. Met meer dan 40 jaar ervaring in de afbouw is het gestart met een tegelzetbedrijf en showroom. In al die jaren heeft ze zich verder gespecialiseerd op gebied van tegels, groot formaat dun keramiek, prefab panelen en keramische speciaal producten.
Alles onder één dak: van ontwerp tot projectadvies, van werkvoorbereiding tot productie. Zij staan altijd open voor nieuwe ideeën en onderscheiden zich door samen met de klant tot een uniek concept en eindproduct te komen. Zo wordt iedere ruimte individueel ontworpen en gerealiseerd.

Maatwerk oplossingen

Asselux vervaardigd maatwerk voor retail, kantoor, horeca, hotel, wellness en particuliere projecten. Dankzij de grote diversiteit in XXL formaten, kleuren en structuren kunnen zij vele wensen werkelijkheid maken.
De unieke kenmerken van keramiek maken het mogelijk om een interieur en meubilair, zowel binnen als buiten te bekleden. Van maatwerk sanitair en wellness elementen tot bladen, traptreden, balies, horeca meubilair en gevelbekleding.

Tegels & XXL platen

In de projectshowroom in Neede presenteren de vakspecialisten de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische binnen- en buitentegels, XXL platen en mozaïeken.
Door het ruime aanbod kan men een goed beeld schetsen van de mogelijkheden en keuzes die er zijn om het ontwerp tot leven te laten komen. Naast de Keratop© collectie biedt Asselux een breed scala aan gerenommeerde tegelmerken.

Projectadvies

Als u nét even wat anders wilt kan een persoonlijk gesprek effectief en doeltreffend zijn. De projectadviseurs kunnen u inspireren en begeleiden in het maken van de juiste keuzes.
Heeft u advies nodig? Zij kunnen u op zowel esthetisch als technisch vlak adviseren in het diverse tegelaanbod, grootformaat keramiek en de vele mogelijkheden en (maatwerk) toepassingen van hoofdzakelijk keramiek, maar ook composiet en natuursteen.

Asselux

Parallelweg 25, 7161 AE Neede
Tel: + 31 (0)545 295 002 | www.asselux.nl | info@asselux.nl