Home » ASV Automobielbedrijven

ASV Automobielbedrijven

Door Rick Bakens
Mercedes-Benz Concept GLB 2019

Over ASV Automobielbedrijven

Wij nodigen u van harte uit om met ons kennis te maken! ASV Automobielbedrijven is al sinds 1981 officieel dealer voor Mercedes-Benz personenwagens. Gedurende ruim 38 jaar zijn wij met onze vestiging in Eindhoven en Veghel verantwoordelijk voor de verkoop, service en onderhoud van Mercedes-Benz, Mercedes-AMG, Mercedes-Maybach en Smart in de regio Veghel en Eindhoven.

Service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit

De kracht van ASV Automobielbedrijven wordt gevormd door vier kernwaarden: service, persoonlijke aandacht, exclusiviteit en kwaliteit. Het streven om daar altijd in uit te willen blinken is de basis van ons bedrijf. Als één van de weinige Mercedes-Benz dealers, focust ASV zich volledig op personenwagens. Met trots kan ik stellen dat ASV zich met die strategie een bijzondere positie in de automobielmarkt heeft verworven.

Het ASV-gevoel

Wij zijn een klasse apart, óók als het gaat om de dienstverlening en de ervaringen die klanten met ons bedrijf opdoen. Zij komen uit alle windstreken, aangetrokken door onder meer ons specialisme in de exclusievere G-klasse en AMG-voertuigen. Klanten hebben een band met het ASV-gevoel dat draait om enthousiasme voor het merk, samenwerken en kwaliteit leveren. “Nee” bestaat niet. Wij vinden altijd een oplossing.
Het ASV-team is een hecht team. Gezamenlijk houden wij onze naam hoog. Mét succes, getuige het feit dat ASV al meerdere jaren de beste en meest klantvriendelijke Mercedes-Benz en smart dealer in Nederland is. Sinds 2007 is ASV het officiële dealerschap voor SLR McLaren en Maybach toegekend. U treft op onze website www.asv.nl  informatie aan over zowel ons aanbod van nieuwe Mercedes-Benz automobielen, als onze ruime selectie topklasse SterOccasions. Wij hopen dat deze kennismaking uitnodigt tot een bezoek aan een van onze showrooms.

ASV Automobielbedrijven

Heuvelplein 3, 5463 XG Veghel

Tel: +31 (0)413-317 777 | www.asv.nl | marketing@asv.nl

Laat een reactie achter