Atlas Interiors

Gegarandeerd kwaliteit

Atlas Woninginrichting staat bekend met zijn kwaliteit en service. Zo kunt u bij ons terecht voor al uw meubels, accessoires en vloerbekleding. Atlas Woninginrichting werkt met de beste merken waarbij u gegarandeerd zeker bent over de kwaliteit van wat u koopt. te Rotterdam. Sindsdien is het één van de grootste en meest betrouwbare in zijn branche en in de omgeving Rotterdam.

Op maat gemaakt

Noem het en Atlas Interiors maakt het! Bij ons kun je terecht voor vakwerk. Wij ontwerpen alles zelf of in samenwerking met uw of onze architect of interieurontwerper. Alles wordt op maat gemaakt, precies zoals jij het wilt.

Vakmanschap

Bij Atlas Interiors hebben we een passie interieur design. Hout leeft en ademt en laat zich prachtig verwerken in bijzondere en stijlvolle interieurs. Ook beton is een schitterend en dankbaar materiaal. Beton en betonlook zijn sterk en hebben een fenomenale uitstraling. Hout en beton zijn beide enorm veelzijdig; wij raken er in ieder geval nooit op uitgekeken!

Uw levensstijl

Atlas Interiors kijkt naar de levensstijl van de gebruiker, de locatie, het gebouw en alle kansen die er zijn, onze stijl is eigenzinnig en alle fronten lijken te passen. We combineren geschiedenis en architectuur en vinden het belangrijk om erachter te komen hoe je wilt leven voordat je begint met creëren.

Ons doel: “de ziel, smaak en ervaring van de bewoner (s) verzamelen in één wereld. Omdat de wereld veel stijlen bevat, maar nog steeds rond is”.

Design & Kantoormeubilair

Je wilt dat je interieur bij je past. Je wilt dat het in balans is, fris is en dat er slim kleur wordt toegepast. Maar je hebt geen idee hoe. de team van Atlas Interiors kunnen kan hiermee helpen. Bij Atlas Interiors staat creativiteit voorop! Creativiteit die ervoor zorgt dat jij je thuis voelt.

Alles onder één dak

Atlas Interiors verzorgt de inrichting van woonhuizen, restaurants, hotels, praktijken en bedrijven. Maar ook voor styling- en fotografie-opdrachten voor merken, bedrijven en tijdschriften draaien wij onze hand niet om. Iedere woonwens is specifiek. Daarom leveren wij geen standaardpakketten, maar advies en ontwerp op maat. Zodat jouw huis echt jóuw huis wordt.

Atlas Interiors

Schinkelse Baan 3, 2908 LE Capelle aan den IJssel
Tel: +31 (0)10 200 4444 | www.atlasmeubel.nl |  info@atlasmeubel.nl