Audio TV Centrum

De laatste trends op het gebied van Audio & Video

Audio TV Centrum bestaat al ruim 40 jaar. Deze 40 jaar ervaring vertaalt zich in een ruim aanbod van producten en een team medewerkers met gedegen kennis waarmee zij u uitstekend van dienst kunnen zijn.

In de winkel te Eindhoven van ruim 900 m² vindt u de laatste nieuwtjes op het gebied van audio en video. Zo kunt u onder andere terecht voor uw nieuwe audioset of televisie, maar ook voor een stijlvol meubel of een compleet ingerichte thuisbioscoop.

Maatwerk & gegarandeerde service

Audio TV Centrum werkt met een selectie kwaliteitsmerken, welke zorgvuldig uitgekozen zijn om te zorgen dat de service en garantie van het allerhoogste niveau zijn.

Mede door dit uitgebreide merken-pakket is Audio TV Centrum in staat om u van het juiste advies te voorzien zodat u altijd de juiste keuze maakt en het juiste product kiest, dat voldoet aan uw wensen.

Bij (ver-)bouwplannen is Audio TV Centrum u graag van dienst door u te adviseren over de locaties van tv’s en luidsprekers en het verzorgen van bouwbegeleiding tot aan de fysieke plaatsing. Ook heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken met een adviseur bij u op locatie.

U bent van harte welkom in de winkel!

Audio TV Centrum

Geldropseweg 75, 5611 SE Eindhoven
Tel: +31 (0)40 2111 865 | www.audiotvcentrum.nl | info@audiotvcentrum.nl