Home » Beds & Bedding

Beds & Bedding

Door Aty Verschuren

Beds & Bedding Almere

Welkom bij Beds & Bedding Almere. Waar we u graag helpen om beter te slapen. Ons ervaren team helpt u om in onze grote collectie precies te vinden wat bij u past. Omdat ieder mens uniek is hebben wij diverse merken en slaap systemen in de winkel staan. Zo kunt u zelf testen en ervaren wat de verschillen zijn.

Slapen is onze passie. Daarom geven we bij Beds & Bedding Almere iedereen veel aandacht. Wij geloven er namelijk in dat geen mens gelijk is en daarom zoeken wij voor iedereen de best mogelijke slaapoplossing! In ons ruime assortiment hebben we namelijk altijd een goede oplossing. Is dat niet het geval? Dan laten we het gewoon maken.

Boxsprings, bedden en matrassen

Wij hebben het geluk dat we mogen werken met de beste leveranciers. Bij Beds & Bedding Almere vindt u dan ook alle bekende merken uit binnen- en buitenland. Zoals de prachtige handgemaakte boxsprings van Vispring en Serta. Deze staan garant voor jarenlang slaapcomfort.

Nederlandse kwaliteitsbedden verkopen we van Auping, Pullman en ons eigen merk dat volledig op eigen bodem wordt gemaakt! Door te kiezen voor zoveel mogelijk lokale productie kunnen we de levertijden beheersbaar houden en hoeven onze producten niet van over de halve wereld te komen. Zo wordt het milieu ook nog eens minder belast!

Beds & Bedding

Pieter Ghijsenlaan 17, 1506 PW Zaandam
+31 (0)75 6124 131 | bedsbedding.nl | info@bedsbedding.nl