Een bron van innovatie

Beschutt bedenkt nieuwe ideeën en brengt bestaande ideeën naar het hoogste niveau. Al onze ontwerpen zijn vanuit de basis doordacht met als resultaat unieke en zeer onderscheidende producten. Innovaties zijn design op hoog niveau, verborgen techniek, functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid zijn onze kernwaarden.

De designs zijn minimalistisch van aard en visueel aantrekkelijk ontworpen. Het is de kunst techniek te gebruiken zonder dat het de aandacht vraagt. Beschutt producten zien er op het eerste gezicht eenvoudig en clean uit, maar onderhuids is veel vernuftige techniek verborgen. Naar onze overtuiging mag vorm niet ten koste gaan van functie; wij streven naar de perfecte balans. Ook kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn belangrijke uitgangspunten. Beschutt producten hebben een lange levensduur en kunnen tegen een stootje.

Van advies tot en met plaatsing

Wij vervaardigen al onze producten in onze fabriek. De meeste producten op maat en in kleur naar wens. Dat is onderdeel van onze filosofie. Wij vinden dat we als specialist de hoogste kwaliteit en de beste service kunnen leveren als we zelf produceren, leveren en plaatsen. We meten zelf uw windscherm in, denken mee in oplossingen en blijven verantwoordelijk voor de kwaliteit – ook na plaatsing. U krijgt jarenlange garantie, en al die tijd hoeft u maar één telefoonnummer te bellen als u vragen hebt. Dat is een veilig idee.

Beschutt

Moerbei 16, 3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
Tel: 085 902 4620 | info@beschutt.nl | beschutt.nl