Bloemenjuwelier Florifère

Expertise, prachtige producten en een uitzonderlijke ervaring

Bloemenjuwelier Florifère is ruim 40 jaar actief in de bloemistenbranche. Wij combineren onze bloemen en planten met passie tot een arrangement waar de consument steeds weer mee verrast wordt.

Juweeltjes

Bloemenjuwelier Florifère biedt niet alleen de mooiste, meest exclusieve bloemstukken en interieuraccessoires, maar ook prachtige boeketten.
Dit noemen wij juweeltjes!

Excentrieke Vazen en Accessoires

Florifère wordt geroemd om haar ruime selectie van exclusieve vazen. Bloemenjuwelier Remko heeft een neus voor detail en structuur. Rondlopen in onze showroom voelt als een ware belevenis.

Interieur accessoires

De juiste accessoires maken uw interieur helemaal af. Bij Florifère vindt u alles om van uw huis een waar thuis te maken. Van de exclusieve Baobab kaarsen tot het mooiste aardewerk en unieke design stukken: bloemenjuwelier Florifère heeft het!

Bruiloft

De mooiste dag van uw leven, omlijst met de meest bijzondere boeketten, bloemen en planten.

Kantoor beplanting

Gezond werkklimaat, minder stress, meer productiviteit en tegelijkertijd ook nog een inspirerend uitzicht? Kantoorbeplanting is het antwoord. Bloemenjuwelier Florifère kijkt naar de kleuren en vormen op uw kantoor en kan bovendien alle verzorging uit handen nemen!

Rouwwerk

Florifère creëert een passend afscheid voor iedere uitvaart. In alle rust adviseren wij u bij het kiezen van de afscheidsbloemen die aansluiten bij de wensen van de overledene en nabestaanden.

Interieur styling

Laat uw interieur – of exterieur – tot verbeelding spreken. Kom langs in onze winkel en bespreek samen met bloemenjuwelier Remko uw wensen. Laat u verrassen!

Florifère

Industrieweg 80, 3144 CH Maassluis
Tel: +31 (0)10 591 2242 | www.florifere.nl |info@florifere.nl