Boudier Interior Design

Ontwerp, advies en realisatie

Sandra Struijker Boudier ontwerpt en realiseert high end interieurs met een herkenbare signatuur: exclusief, modern en warm. Samen met vaste partners werkt zij vanaf de eerste schets aan zowel het interieur als het exterieur.

Haar werk bestaat uit interieurdesign voor zowel nationale als internationale bouw- en verbouwprojecten, het creëren en realiseren van maatwerkoplossingen, (re)styling en turn key inrichting van villa’s, penthouses en luxe zakelijke ruimtes. Het verhaal achter de mensen, de architectuur en de wensen van de eigenaren zijn leidend voor haar designs.

“Ik neem u graag mee in mijn ontwerpen en keuzes voor hoogwaardige materialen en luxe details. Het mooiste van mijn werk is iedere keer een uniek interieur te creëren dat volledig past bij ú als bewoners. Een resultaat neer te zetten met leefbare luxe dat authentiek en verrassend is.”

Haar stijl kenmerkt zich dan ook als stijlvol chic, hotel chic, modern en warm. Inmiddels heeft zij al vele interieurs mogen ontwerpen en huizen en bedrijven een nieuwe look & feel gegeven.

Boudier Interior Design

Westplein 12, 3016 BM Rotterdam
Tel: +31 (0)6 24 172 556 |  www.boudierinterior.design | sandra@boudierinterior.design