Home » Brand van Egmond

Brand van Egmond

Door Lisette Trinthamer

Hand design lampen

Bij Brand van Egmond ontwerpen en vervaardigt men met de hand design lampen en moderne kroonluchters voor luxe interieurs, horeca inrichting, kantoorinrichting en winkelinrichting met als doel de identiteit en beleving van een ruimte te veranderen.
In de afgelopen drie decennia zijn zij afgereisd naar de meest spectaculaire hoeken van de wereld om samen met toonaangevende architectenbureaus, gerenommeerde binnenhuisarchitecten en kunstliefhebbers te werken aan het creëren van opvallende interieurs, versterkt door onze design verlichting.
Waar andere moderne verlichting soms wordt ervaren als expressieloos, vormen de lichtsculpturen van Brand van Egmond een unieke uiting van karakter en emotie.

Brand van Egmond bollamp

Passie voor kwaliteit

Met passie voor kwaliteit, vakmanschap en kunstzinnigheid wordt elke design lamp door een eigen team vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
Resulterend in meer dan 30 collecties aan design lampen en een ongeëvenaarde variëteit aan lichtontwerpen, hebben zij een solide reputatie opgebouwd als het atelier van de onbegrensde verlichting-oplossingen.

Brand van Egmond

Nikkelstraat 41, 1411 AH Naarden
Tel: +31 (0)35 692 1259 | www.brandvanegmond.com| info@brandvanegmond.com