Home » Broers Interieurmakers

Broers Interieurmakers

Door Veerle van Heertum

Specialist in interieurs

Een interieur dat spreekt. Dat de ruimte optimaal benut. En volledig past bij de stijl van zowel de zakelijke als particuliere gebruiker(s). Dat is waar Broers Interieurmakers elke dag weer vol voor gaat.

Broers Interieurmakers produceert en plaatst hoogwaardig maatwerkmeubilair in de professionele en particuliere markt in heel Nederland. Hierbij onderscheidt het zich al ruim veertig jaar door kwaliteit, functionaliteit en uitstraling.

‘We zijn niet alleen bezig met het keer op keer neerzetten van een topresultaat met de juiste materialen en de beste afwerking’ aldus directeur Bas Broers. ‘Ook het proces krijgt alle aandacht, net als een optimale planning. We nemen zorgen weg, geven vakkundig advies en doen wat we beloven.’

Hoogste afwerkingsniveau

Perfectionisme is een belangrijke rode draad in de organisatie van Broers Interieurmakers. De maatwerkmeubels zijn van onfeilbare kwaliteit en behalen het hoogst denkbare afwerkingsniveau.

Ruimtemakers

Broers speelt met ruimte. Niet alleen door continu te kijken hoe je fysiek een ruimte optimaal benut. Maar ook door ruimte te creëren in het hoofd van de klanten. Door zorgvuldig en creatief mee te denken over de technische en praktische uitvoering van het architectonisch ontwerp en waar nodig altijd mogelijkheden zien voor een alternatieve oplossing.

Broers Interieurmakers

 

Swaardvenstraat 17, 5048 AV Tilburg | Tel: 013-4639195

info@broersbv.nl | www.broersbv.nl