Home » Brood met Spelen

Brood met Spelen

Door marketing

CREATIEF & CULINAIR GENIETEN

Brood met Spelen is een exclusieve, creatieve cateraar met een Twents karakter. Wij werken hoofdzakelijk met regionale, biologische leveranciers. Wij zijn stuk voor stuk gepassioneerde vakmensen die de liefde voor gastvrijheid, eten en drinken in ons DNA hebben zitten. Belangrijk, want eten van Brood met Spelen moet een beleving zijn. Verrassend, ingetogen of chique. Wij leveren maatwerk voor uw diners, buffetten, borrels en feest. In elke unieke omgeving creëren wij een culinaire ervaring, passend bij het seizoen en helemaal aangepast aan uw wensen en behoeften.

ELK EVENT IS UNIEK

Daarom leveren we maatwerk. Als jij aangeeft welke culinaire wensen je hebt, dan zorgen wij ervoor dat ze uitkomen. Ons maakt het niet uit of het een klein besloten feestje of een uitzinnig festival is. Of het een chic en ingetogen diner is of een feestende dansende mensenmassa. Bij jou thuis, op de werkvloer of op een bijzondere locatie. Wij maken van elk event een gebeurtenis waar iedereen nog lang over napraat.

Ultieme culinaire beleving

We schotelen je geen eten voor! Nee, wij geven je een ultieme culinaire beleving die zijn weerga niet kent. Daarbij denken we aan alles. Niet alleen aan onverwachte smaakexplosies, maar ook aan bijzondere manieren om de gerechten te serveren, de aankleding, bediening en het entertainment.

Brood met Spelen

Van den Broekeweg 7, 7602 PG Almelo
T +(0)546-232053 | www.broodmetspelen.nl | info@broodmetspelen.nl