Home » Buildings vloeren

Buildings vloeren

Door marketing

THE FINEST WOOD FLOORING

BUILDINGS Vloeren ontwikkelt, levert en plaatst hoogwaardige exclusieve houten vloeren. Onze kracht ligt in precisiesnelheid en een vaste projectmanager die elk project van A tot Z samen met u afstemt. Één vast communicatie punt die de kwaliteit in alle processen rondom uw vloer nauwlettend bewaakt en stuurt indien nodig. Hierdoor maken wij het mogelijk om uw droomvloer binnen het tijdspad dat u voor ogen heeft ook daadwerkelijk te realiseren.

BUILDINGS vloeren is opgericht door drie jonge ondernemers, met een eigen kijk op de markt en de laatste trends op het gebied van vloeren. Het is de ideale mix van creativiteit, snel schakelen en vakmanschap waar inspireren om groter te dromen centraal staat. Onze visie gaat verder dan het neerzetten van het perfecte product. De bouw is een complexe wereld, hierbij zijn kennis, netwerk en communicatieve vaardigheden van groot belang om uw ideale droomvloer te realiseren.

De perfecte vloer start altijd met een visie. Het patroon, de kleurstelling, hoe de vloer in balans wordt gebracht met het gewenste interieur, maar de ideale vloer is pas perfect wanneer u hem perfect vindt.

Buildingsvloeren

Binnendelta 10H, 1261 WZ Blaricum
Tel: +31 (0) 35 20 31 0 31 | info@buildingsvloeren.nl | buildingsvloeren.nl