Home » Buitenkeuken Adviseur

Buitenkeuken Adviseur

Door Stagiair

Vanuit mijn vakgebied keukens kreeg ik de vraag van een klant en kennis of ik naast de luxe keukens misschien ook
buitenkeukens kon of wilde gaan leveren. Hij is hovenier in het luxe segment tuinen en kreeg een paar keer deze vraag vanuit zijn eigen klantenkring.

Ik wist dat ik 3 jaar geleden op een beurs in Duitsland een buitenkeuken fabrikant gezien had en ben ernaar op zoek gegaan. Na BURNOUT Kitchen gevonden te hebben heb ik een afspraak gemaakt en hun bezocht in de fabriek in Duitsland en later nogmaals. Heb zelf een bedrijf genaamd: De Keukenadviseur.nl waar we werken met een Duits keukenmerk uit het hogere segment. Mede omdat de kwaliteitseisen in Duitsland hoger zijn en Made in Germany vaak beter is en een veel langere levensduur heeft.

Na ervan overtuigd te zijn geraakt van de zeer goede kwaliteit en hoe deze fabrikant te werk gaat ben ik gestart met het adviseren en verkopen van buitenkeukens in het exclusieve en hogere segment onder de naam: Buitenkeukenadviseur.

We begeleiden en ontzorgen onze klanten volledig, vanaf het ontwerp tot na de oplevering van de (buiten)keuken.

Waar onze buitenkeuken zich in onderscheidt ten opzichte van de andere buitenkeukens zijn de volgende punten:

100% Made in Germany, alle kasten zijn modulair en kunnen later, zonder kleurverschil uitgebreid worden naar meer kasten. Standaard met zware verstelbare stelpoten uitgevoerd, echter robuuste verstelbare zwenkwielen met rem is een handige optie.

Gebruik van PVC-vrije materialen, kan in 3 kleuren. De frames om de kasten zijn van hoogwaardig gepoedercoate RVS gemaakt. De werkbladen kunnen van hetzelfde materiaal als de fronten of van 2 cm massief natuursteen vervaardigd worden.

Weer- en UV-bestendig dankzij Renolit Gorcell plaatmateriaal, wat kleurvast, recyclebaar is en een lange levensduur heeft. Het reinigen gaat makkelijk, want vet is makkelijk verwijderbaar en het materiaal is voedselveilig en chemische bestendig.

Kan 365 dagen per jaar buiten in de openlucht staan en is onderhoudsvrij, waterdicht door Rehau laserkanten, dus geen lijm. Op een inbouw barbecue op gas van de merken Bull, Beef Eater, Flammkraft, Napoleon en Broil King en/of op een Kamado van de merken Big Green Egg of Monolith op houtkool kunt u heerlijke gerechten klaarmaken voor uzelf, familie en vrienden etc. Zelfs op een inbouw inductie kookplaat van Indu+ en op een Teppanyaki plaat is dit mogelijk. We werken alleen met de beste merken.

Alle kasten kunnen uitgevoerd worden met deuren en planken, echter ook met uittrekbare korven en laden met een bestekindeling. Tevens is er een mogelijkheid voor afvalbakken en staat standaard de gasfles in een praktische en stevige uitschuifbare houder.

Tot de mogelijkheden behoren een spoelunit met een koudwaterkraan, een echt koude koelkast en zelfs eerdaags een wijnklimaatkastje! Een rechte opstelling, een hoekopstelling, een u-opstelling of inmiddels zelfs een heus keukeneiland, wat u wenst het kan allemaal.

Buitenkeuken Adviseur

Oude Spaarneweg 75B, 2142EA, Cruquius
Tel: 06-17404746 | buitenkeukenadviseur.nl | info@buitenkeukenadviseur.nl