Home » Bulthaup Rotterdam

Bulthaup Rotterdam

Door marketing

Bulthaup voor echt unieke ontwerpen

Behalve een unieke keuken, kopen klanten een beleving waar ze elke dag van kunnen genieten. Dan moet alles kloppen: het advies, de montage en de persoonlijke service. Een bezoek aan onze showroom in Rotterdam moet klanten inspireren. Ons doel is om klanten te verrassen met echt unieke ontwerpen. In onze showroom laten we de klant ervaren dat het tijdloze design van bulthaup perfect past in een heel persoonlijk ontwerp.

bulthaup b2

Elke leefruimte begint heel basaal, met een plek voor vuur en water. Aan de hand van dat basisidee werd de bulthaup b2 keuken ontwikkeld, die elke gebruiker naar eigen inzicht kan samenstellen, veranderen en uitbreiden. Elke vakman weet hoe belangrijk het is om gereedschap zo op te bergen dat het altijd snel bij de hand is. Dat principe is nu ook toegepast in de ‘keukenwerkplaats’, een combinatie bestaande uit werkbank + werkkast + apparatenkast.

b3 Interior System

Met het bulthaup b3 interior system kan de gebruiker het interieur van lades en uittrekelementen helemaal zelf bepalen. Daarnaast is het ook op elk gewenst moment weer mogelijk te wijzigen. Door het intuïtieve schuiven met de speciale verdelers en accessoires kan het keukengerei naar persoonlijke wensen worden opgeruimd. De keuken gaat mee met de gebruiker en past zich aan diens veranderende leefomstandigheden aan.

bulthaup Rotterdam

 

 Westplein 108, 3016 BM Rotterdam
T +(0) 10 2400 633 | www.rotterdam.bulthaup.nl | info@bulthauprotterdam.nl