Home » C.W Rustiekbouw

C.W Rustiekbouw

Door marketing

AL JARENLANG EEN BEGRIP

Colard Winde Rustiekbouw B.V. is al decennia lang een begrip in de open haarden branche, gespecialiseerd in sfeervuur in en om uw huis. Op jonge leeftijd kreeg ik, Colard Winde passie om te werken met oude historische bouwmaterialen en met nieuwe moderne materialen. Op een leeftijd van 19 jaar kreeg ik te maken met het plaatsen van mijn eerste open haard. Deze passie is in de loop van de jaren nooit verloren gegaan, maar alleen maar gegroeid en ik ben me steeds meer gaan verdiepen in de haarden.

PASSIE VOOR OPEN HAARDEN

C.W. Rustiekbouw werd opgericht en al jaren werken wij vol passie aan een prachtig product! De haard in welke verschijningsvorm dan ook (hout- of gasgestookt, open en/of gesloten), brengt warmte, comfort, streven van rust en harmonie in uw woning. Het is het middelpunt van een kamer, die deze uitstraling geeft. Iedereen heeft zijn eigen verwachtingspatroon van deze kamer en wij kunnen deze wens samen met u in vervulling laten gaan.

ERKEND EN GESPECIALISEERD

Wij werken samen met erkende bedrijven, die gespecialiseerd zijn in het produceren, ontwerpen en ontwikkelen van open haarden en gesloten haarden. Daarnaast werken wij ook samen met gerenommeerde showrooms, waarbij de inrichting van uw huis in combinatie met open haarden zeker tot uw verbeelding spreekt, zie de links met deze showrooms. Verder kunt u ook bij ons terecht voor het vegen van schoorstenen, reparaties en veranderingen van bestaande haarden, reparaties en nieuwbouw van gemetselde schoorstenen, restauratie van oude (antieke) schouwen, verhelpen van problemen met het rookkanaal, het leggen van tegelwerken (gespecialiseerd in natuurstenen vloeren).

VRAAG OM EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE EN ADVIES

Op onze website krijgt u een indruk wat er zoal mogelijk is. Wij adviseren u graag over deze mogelijkheden. Heeft u interesse maak dan vrijblijvend een afspraak met Colard Winde.

C.W. Rustiekbouw B.V.

Stadshaven 4,5256 BA Heusden
Tel.:  06 51 51 44 33 | www.cwrustiekbouw.nl | info@cwrustiekbouw.nl