Home » Cerriva

Neem een kijkje in de keramische wereld

Cerriva is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. U vindt het pand in Oldenzaal, waar alles onder één dak is samengebracht in het Ceramic Design zowel het kantoor, de opslag als de showroom.
De naam Cerriva is een samenvoeging van de Italiaanse woorden “ceramica” (keramiek) en “riva” (oever), oftewel “Tegels van het Oever. De verwijzing naar de founder en huidige eigenaar Gerrit van het Oever.

Tiles that connect

De missie van Cerriva is het brengen van evenwicht tussen mens, functie en ruimte door de wand- en vloertegels die zij leveren.
Of de beleving van een winkel, een showroom of een restaurant klopt, wordt bepaald door het fundament waarop het ontworpen is.
Een tegel is onderdeel van iets groters: het vormt de basis voor verbondenheid. Het is onderdeel van de relatie tussen mensen, de invulling van de ruimte en de functie van het concept.

Showroom

In het Ceramic Design Centre in Oldenzaal presenteren zij de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels, platen en glas mozaïek.
U bent van harte welkom.

Cerriva

Textielstraat 6, 7575 CA Oldenzaal
+31 (0)85 773 76 33 | www.cerriva.com | tiles@cerriva.com