Home » Chateau Parket

Chateau Parket

Door niek@excellentmagazine.nl

Chateau Parket staat voor service & kwaliteit

Chateau Parket ontwerpt, adviseert en realiseert alles op het gebied van houten vloeren, wandbekleding en trappen. In zo”n 20 jaar hebben zij met eigen vakbekwame leggers een eigen zaak met betrekking tot houten vloerontwerp en wandbekleding opgebouwd.

Vloeren

Chateau Parket heeft een ruime collectie aan houten vloeren in diverse stijlen en smaken. Zij hebben een grote expertise op het gebied van m.n. de traditionele en ambachtelijke parketvloeren.

Houten wandbekleding

Rijk assortiment aan houten wandbekleding en muurdecoratie. De houten wandbekleding is mooi toe te passen in onder andere uw woonkamer, de slaapkamer, horeca, praktijkruimtes of als bekleding voor uw schouw.

Plinten

De plinten worden vervaardigd in eigen werkplaats. Ze hebben alle stijlen in huis, van modern tot klassiek en alleen van de beste kwaliteit. Al onze plinten zijn overschilderbaar, bijvoorbeeld in kleur van kozijnwerk. Ook architraven, plintneuten en vensterbanken in het assortiment.

Traprenovatie

Chateau Parket is gespecialiseerd in het renoveren en bekleden van trappen met echt hout. Zij bieden tal van duurzame en stijlvolle oplossingen, van klassiek eiken tot modern wengé en vele andere houtsoorten.

Schade-rapport

Het opmaken van een professioneel expertise rapport voor uw verzekering. De vloer wordt weer als nieuw hersteld en de schade vergoed.

Chateau Parket

Mierloseweg 130a, 5707 AR Helmond
Tel: + 31 (0)492 335 155 | www.chateauparket.nl | info@chateauparket.nl

Laat een reactie achter