Home » CMI Creative Plasters

Creative Minds International (CMI) is ontstaan in Volendam. Het is onze overtuiging dat ook wanden en vloeren eyecatchers mogen zijn. CMI geeft iedere ruimte een geheel unieke uitstraling waardoor uw woning, winkel, hotel of kantoor een verlengstuk van uw persoonlijkheid wordt.

Productie in eigen beheer

De doorsnee klant van CMI heeft een sterk karakter en combineert klasse met een verfijnde persoonlijke smaak. Om ieders droom te kunnen vervullen, produceren wij onze producten in onze eigen fabriek. Werkelijk iedere kleur en structuur kan zo realiteit worden.

Ervaring en innovatie

Het waarborgen van onze exclusieve kwaliteit is een dagelijks streven. Alle CMI projecten worden door gecertificeerde vakspecialisten en meest ervaren applicateurs van Nederland gerealiseerd. In het voortdurende streven naar innovatie en vernieuwing, volgen zij maandelijks aanvullende trainingen in het CMI Opleidingscentrum.

Persoonlijke service

CMI begeleidt u met specialistische kennis en ontzorgt u gedurende het gehele proces naar uw exclusieve droomruimte. U zult onze kennis, kunde en service als een warm bad ervaren. Voor meer informatie, advies of een persoonlijk gesprek nodigen wij u van harte uit in onze showroom in Volendam. Tot snel!

CMI Creative Plasters

 

Op afspraak inspiratie op doen of advies op maat in onze showroom en tevens hoofdkantoor in Volendam.
tel: +31202442713| Info@urban-clay.com | www.cmnt.nl