Home » Comfortica

Comfortica

Door Veerle van Heertum

Comfortica – one-stop-shop voor uw slimme huis én bedrijf

Verwarming die per ruimte aangestuurd kan worden en automatisch een tandje lager gaat als er niemand thuis is, verlichting die getriggerd wordt door beweging – slim wonen is bovenal comfortabel én energiezuinig wonen. Comfortica is uw one-stop-shop voor al uw slimme oplossingen thuis en op de zaak en helpt u uw slimme woondromen te realiseren.

Samen met u ontwerpen wij een volledig systeem voor uw woning of bedrijf. Of dit nu gaat om de installatie van domotica, alarm, camera’s, audio- en of video. Wat dacht u van gordijnen die automatisch dichtgaan bij het invallen van de schemering; alle verlichting en apparatuur die u met de druk op één knop kunt uitschakelen als u in bed stapt; een beveiligingssysteem waarbij alle deuren en ramen automatisch worden vergrendeld als de bewegingsmelder wordt geactiveerd; of bij het thuiskomen de poort en garagedeur die automatisch opengaan, terwijl de verlichting in de gang en woonkamer aangaan en de radio begint te spelen.

Comfortica is dé specialist als het gaat om het automatiseren van uw woning of bedrijf. Dat levert u niet alleen comfort op, maar kan ook flink wat energie en dus geld besparen.

Nieuw- en verbouwproject

Gaat binnenkort uw nieuwbouwproject van start of bent u van plan te gaan verbouwen? Dan is dit een ideaal moment om uw domotica-specialist erbij te betrekken. Zo weet u zeker dat de elektronica in uw huis klaar is voor uw slimme wensen. Nu, en in de toekomst.

Monumentaal

Monumentaal pand? Geen zorgen. Ook dat kan zonder probleem geautomatiseerd worden naar uw wensen. Dankzij onze betrouwbare draadloze domoticaoplossingen is er namelijk geen hak- en breekwerk nodig.

 

Comfortabel én energiezuinig wonen? Comfortica maakt het mogelijk.

Ontdek de vele vaardigheden van Comfortica