Corradi, Italiaans outdoor design met een Europese visie     

Onze eigen outdoor ruimte thuis, het terras van een restaurant, een werkplek buiten of het zonneterras van een hotel kunnen allemaal een waardevolle bijdrage vormen aan ons welzijn. Over de afgelopen jaren hebben we, meer dan ooit tevoren, onze patio’s en tuinen omgetoverd tot heuse leefruimtes buiten, vooral met het oog op een meer intensieve beleving van onze leefomgeving, in contact met de natuur.

Dit is dan ook het concept waarop Corradi, een Italiaans bedrijf dat internationaal actief is, zich al meer dan 40 jaar baseert om unieke outdoor oplossingen op maat te ontwerpen en vervaardigen, met ondersteuning van project tot productie en aftersales op internationaal niveau. Corradi is vandaag de dag een industrieel bedrijf waarvan de omzet 60% export is, met behoud van de typisch Italiaanse stijl en met een diepgaande kennis op het gebied van vormgeving en creativiteit.

Corradi biedt een ruim assortiment aan producten, expertise en diensten via een netwerk van exclusieve en geselecteerde Retailers op Europees niveau, die het referentiepunt zijn voor de eindgebruikers.

Iedere oplossing kan aangepast worden voor wat betreft afmetingen, kleuren, opties en functies, om het grootste comfort aan de buitenruimte te geven in ieder jaargetijde zodat het beschermd en gegarandeerd is tegen de weersomstandigheden.

Corradi staat voor innovatie, emotie en design. Deze onderscheidende elementen zijn duidelijk merkbaar in de verschillende modellen van de gepatenteerde Pergotenda®, in de pergola’s met lamellendak met verstelbare lamellen en in de zonnezeilen geïnspireerd door de nautische technologie. De oplossingen van Corradi vinden hun oorsprong in de Made in Italy-cultuur van vakmanschap op maat en spreken de taal van de emotie.

Corradi

 M Serenari 20 – 40013 Castel, Maggiore(BO), Italia
T +39 051 4188411 | www.corradi.eu | hello@corradi.eu