Home » Cosentino Nederland

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt samen met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert.

Deze doelstelling is mogelijk dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten zoals Silestone®, Dekton® en Sensa® by Cosentino. Technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes.

Het is lang geleden dat de keuken een vergeten kamer was in het donkerste deel van het huis. De keuken is nu een belangrijke ruimte die kan worden geïntegreerd met de woon-eetkamer en hetzelfde ontwerp kan delen.

In dit zogenaamde ‘reconversie’-proces speelt het eiland een grote rol, omdat het dient als verbindend element tussen beide omgevingen en als ontmoetingsplek in huis. In dit project bouwde de interieurarchitect het hele ontwerp rond het eiland.

Cosentino City Nederland

Van Baerlestraat 39-43, 1071 AP Amsterdam
Tel: +31 (0)20 808 1872  | www.cosentino.com | cosentino.com/nl