Home » De Haan Schippers Makelaars en Taxateurs

De Haan Schippers Makelaars en Taxateurs

Door Aty Verschuren

Een huis kopen of verkopen is een grote beslissing. De meeste mensen doen het maar een paar keer in hun leven. Er zijn veel zaken om in de gaten te houden. Er zijn meerdere partijen bij betrokken. Er zijn financiële, bouwkundige, juridische en fiscale aspecten. Vergissingen wilt u uitsluiten, omdat ze grote gevolgen kunnen hebben. Daarom is het zo belangrijk dat u een goede makelaar kiest.

Er was een tijd dat het belang van deskundigheid en marktkennis in twijfel werd getrokken. Het internet heeft alles transparant gemaakt, van vraag en aanbod tot regelgeving, dus waarmee onderscheidt de makelaar zich eigenlijk nog, zo ging de redenering. Velen zijn inmiddels door schade en schande wijs geworden. De makelaar die vandaag het verschil maakt, is veel meer dan een bemiddelaar.

De Haan Schippers maakt graag het verschil voor u. We zetten u op voorsprong met onze kennis en ervaring. Of u nu wilt kopen of verkopen, huren of verhuren, u kunt altijd rekenen op belangenbehartiging in de traditionele zin van het woord. Wij leggen eer in ons werk, en we overtreffen graag uw verwachtingen met persoonlijke betrokkenheid. Bij ons staan uw belangen werkelijk voorop!

U wilt een vakbekwame makelaar die zeker kan helpen om uw doelen te bereiken. Een makelaar die uitblinkt in de moeilijke dingen op cruciale momenten, die adviseert en onderhandelt op basis van kennis en kunde. Die alle extra stappen zet die nodig zijn om de zaak tot een succes te maken. Een makelaar kortom die u tijd, moeite en geld bespaart door u alle zorgen uit handen te nemen.

Welkom bij De Haan Schippers!

De Haan Schippers Makelaars en Taxateurs

Larenseweg 53, 7241 CM Lochem
Tel: 0573 – 258 258 | www.dehaanschippers.nl | info@dehaanschippers.nl