De Opera Domotica

Grote diversiteit aan diensten

Domotica
U kunt muziek, video’s en foto’s in diverse ruimtes oproepen, net als uw muziekcollectie zoeken, de temperatuur van de verwarming aanpassen, de verlichting bedienen en de poort van uw huis openen.

Bij het inschakelen van het alarm, sluiten gordijnen en rolluiken automatisch. Ook zonwering en verlichting kan verwerkt worden in de aanwezigheidssimulatie.

Naast temperatuurmeting in het schakelmateriaal kunt u ook kiezen voor kleine temperatuurmeters die de luchtvochtigheid registreren. U kunt uw vloerverwarming apart van de luchtbehandeling of koeling regelen.

Security
In één oogopslag zien of er nog openstaande deuren of ramen zijn wat op één scherm van uw touchscreen weergegeven. Het systeem schakelt u in of uit met een pincode of vingerscan.

U kunt tevens (veiligheids)verlichting in- of uitschakelen.

Home Cinema
De Opera Domotica kan een thuisbioscoop voor u maken waarbij u kunt kiezen tussen relaxte banken of echte ‘Home Theatre’ bioscoopstoelen.

Deze zijn uitgerust met bekerhouders, geïntegreerde leesverlichting en elektrische verstelling of massage voor de ultieme bioscoopervaring.

Multiroom Audio
Geniet van een perfecte geluidsweergave in iedere ruimte van uw huis zonder dat bekabeling of luidsprekers zichtbaar zijn. Deze kunnen we plaatsen achter het stucwerk, interieurframes of via roosters in de muur.

Muziek selecteren, het volume regelen of juist de verlichting of camera’s bedienen is allemaal mogelijk met de kleine touchscreens/controllers in de muur of met draadloze touchscreens.

Verlichtingscontrole
Wilt u uw verlichting of lichtscène in en om uw huis bedienen met uw smartphone of touchscreen? Of de veiligheid van tuin- en schrikverlichting? De mogelijkheden van slimme verlichting zijn nagenoeg oneindig.

Sfeerverlichting
We kunnen alle armaturen in de ruimte op een specifiek lichtniveau instellen. Dan kunt u bij iedere gelegenheid een andere sfeer oproepen.

Het bedienen van een lichtscène of het dimmen van een bepaalde lamp kan zowel met de lichtschakelaar als via uw touchscreen of smartphone.

Een bezoek aan de Showroom?

Maak vrijblijvend een afspraak! 

De Opera Domotica

Gemullehoekenweg 59, 5062 CA Oisterwijk
Tel: + 31 (0)13 52 99 610 | www.deoperadomotica.nl | info@deoperadomotica.nl