Home » De Rooy Metaaldesign

Creativiteit en vakmanschap

De passie van De Rooy Metaaldesign voor werken met staal begon in 1893. Vanaf het begin heeft De Rooy Metaaldesign kwaliteit als uitgangspunt om 100% tevreden klanten na te streven. De combinatie van vakmanschap en creativiteit wordt door architecten en particulieren op waarde geschat.
Taatsdeuren, scharnierdeuren en schuifdeuren met glas, leer of een bronzen coating. Bij De Rooy Metaaldesign kent creativiteit geen grenzen.

Vakmanschap en unieke kwaliteit

De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign worden in Veenendaal gemaakt. Het familiebedrijf ontwerpt, produceert en monteert de deuren volledig zelf. Zo waarborgen ze de hoogste kwaliteit.
De stalen deuren van De Rooy Metaaldesign kenmerken zich door de perfecte afwerking. Zo hebben de frames van de deuren geen zichtbare lasnaden. Dit is eleganter én maakt de deuren sterker. Wist u dat De Rooy voor deze werkwijze zelfs een octrooi heeft gekregen?
Ook krijgt uw stalen deur een 2-laags poedercoating, in elke gewenste kleur. Bovendien werkt het familiebedrijf enkel met hoogwaardige partners als FritsJurgens. En ook niet onbelangrijk: de deuren zijn van écht staal. Staal is sterker dan aluminium en metaal en dat is te merken aan de kwaliteit van de deuren. De stalen deuren van De Rooy zijn uniek in zijn soort.

Wilt u zelf ervaren waarom de stalen deuren zo bijzonder zijn?
Maak dan een afspraak in de schitterende showroom.

Bastion 67, 3905 NJ Veenendaal

De Rooy Metaaldesign

Bastion 67, 3905 NJ Veenendaal
Tel: +31 (0)318 57 32 31 | www.derooysteeldoors.com | info@derooymetaaldesign.nl