Home » Dupree Makelaars

Dupree Makelaars

Door Aty Verschuren

Dé makelaars in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen.

Dupree Makelaars is dé expert van de woningmarkt in Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen. We hebben al jaren vakkundige makelaars in dienst die alles weten over de huizenmarkt in de regio.

Op het moment dat je een makelaar kiest, heb je al een belangrijke beslissing genomen. Je bent voornemens een woning, bedrijfspand of beleggingspand te kopen of verkopen. Of wellicht denk je aan huren of verhuren? Ook kan het zijn dat je een taxatierapport nodig hebt. In al deze gevallen ben je op zoek naar maatwerk, en naar een gedegen, persoonlijk en eerlijk advies. Dat kunnen onze beëdigde en gecertificeerde NVM-makelaars je bieden!

Het lidmaatschap van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) en de jaarlijks terugkerende educatie waar onze makelaars verplicht aan worden onderworpen, zijn facetten die zorgen voor een betrouwbaar en vakkundig advies. Onze makelaars hebben een jarenlange ervaring in de makelaardij in het algemeen en kennis van de regionale marktsituatie in het bijzonder. Met 3 vestigingen zijn we zowel thuis in Gouda, Reeuwijk alsmede in Waddinxveen en wijde omgeving.

Dupree

Westhaven 36, 2801 PK Gouda
Tel: 0182-551255 | www.dupreemakelaars.nl | gouda@dupree.nl