Home » Eco Match waterbehandeling

Eco Match waterbehandeling

Door Aty Verschuren

De beste oplossing voor kalkaanslag

Kalkaanslag heeft nadelige gevolgen voor uw huishoudelijke apparatuur en sanitair. Oorzaak is hard water. Het kan de algemene prestatie van uw huishoudelijke apparatuur aanzienlijk nadelig beïnvloeden met als resultaat een lager rendement en hogere energiekosten.
Eco Match bied al meer dan 16 jaar de beste oplossing voor het voorkomen en oplossen van vervelende kalkaanslag. En u krijgt nog meer! Door onze unieke professionele waterontharders wordt de was witter en zachter, smaakt uw koffie en thee lekkerder, en het is ook nog eens veel beter voor uw huid!
Als klap op de vuurpijl bespaart u ook op was- en schoonmaakmiddel én wordt de energierekening gegarandeerd lager!

Over Eco Match waterbehandeling

Eco Match Waterbehandeling is vanaf 2003 actief met de verkoop en onderhoud van wateronthardingsproducten en sinds 2013 officieel importeur en verdeler van Erie watertreatment waterontharders voor Nederland. Door stormachtige groei na de ontwikkeling van de ontharder voor particulier gebruik en de overname van de tak waterontharders van Artemis Systems uit Veghel in 2012 hebben we onze kwaliteit en dienstverlening aanzienlijk kunnen verbeteren. Sterke punten zijn: A-merk producten, uitstekende service en flexibiliteit, uitgebreide kennis en een optimale prijs kwaliteitsverhouding.
Eco Match levert waterontharders via gespecialiseerde installatiebedrijven, badkamerspeciaalzaken en waterbehandelaars door heel het land. Daarnaast leveren wij diverse uitvoeringen uitsluitend rechtstreeks aan particulieren. Wij bewaken de kwaliteit van onze producten door regelmatige controle en reiniging met garantieverlenging tot 40 jaar nadat de waterontharder bij u is geïnstalleerd.

EXCELLENT | WOONBEURS 2019

Laat een reactie achter