Unieke sieraden

“Een sieraad zegt alles over de drager en moet dus uniek zijn“
Ik ben Jeroen Witkamp, edelsmid. Ruim 25 jaar werkte ik in “stilte” voor toonaangevende juweliers in Nederland. Daarin miste ik het directe contact met de klant. Eerlijk gezegd begrijp ik niet waarom zoiets moois en dierbaars als een sieraad wordt aangeboden als een massaproduct. Dat laat u speciaal maken exclusief en persoonlijk.

Uitstraling en stijl

Ringen, oorbellen, hangers, armbanden, manchetknopen. Van stijlvol klassiek tot strak modern. Van witgoud tot een warme kleur geelgoud. Met en zonder edelstenen of parels. Voor iedere wens bied ik, Jeroen Witkamp, een oplossing.

Samensmeden van ideeën

“Dat is wat ik goed kan!”
De aanschaf van een sieraad is vaak verbonden met een bijzondere gebeurtenis maar kan ook gebruikt worden om een persoonlijk statement uit te dragen.
In mijn atelier neem ik de tijd, luister met aandacht naar uw wensen en geef altijd eerlijk advies. Daarna start het samensmeden van alle ideeën en mijn vakmanschap tot een uniek sieraad.

Exclusief voor EXCELLENT-bezoekers

Speciaal voor deze gelegenheid heb ik een aantal exclusieve stukken vervaardigd. Om u te inspireren, de mogelijkheden te laten ontdekken en u te ontmoeten.

Edelsmit Jeroen Witkamp

 Molenleede 43, 2991 WB Barendrecht
Tel:0180 396 350 | www.jeroenwitkamp.nl | info@jeroenwitkamp.nl