Home » Element4

Element4

Door Veerle van Heertum

Wie ‘Element4’ zegt, die zegt ‘een haard met klasse’. Want al bij de eerste aanblik wordt duidelijk dat het niet gaat om zomaar een haard, dit is een haard waar echt goed over is nagedacht. Qua design, uitvoering én vlambeeld. Maar wie is deze eigenzinnige haardenfabrikant van Nederlandse bodem en wat maakt Element4 wereldwijd zo geliefd?

Element4 ontstond ruim 14 jaar geleden vanuit een heldere ambitie: het onmogelijke mogelijk maken. Directeur Jan Kempers legt uit: “In de wereld van gashaarden is er sprake van veel overeenkomsten. Dat vraagt om onderscheidend vermogen, écht het verschil proberen te maken. Als je dat wilt doen, dan moet je uitblinken op innovatie. Nét even die grens durven opzoeken. Dat heeft geresulteerd in prachtige productinnovaties waarmee we onszelf wereldwijd op de kaart hebben gezet.”

Nuchter, maar ook ambitieus

Het merk mag dan de typische ‘Hollandse nuchterheid’ bezitten, toch deinst Element4 niet terug voor een beetje glitter en glamour. Een sprekend voorbeeld daarvan is de Club Series, waarbij spraakmakende ledverlichting zorgt voor een verrassend beeld dat perfect past in luxe clubs. Ook kent Element4 diverse strakke designhaarden, die met hun eenvoudige karakter en realistische vlambeeld zeer geliefd zijn onder designliefhebbers. Neem bijvoorbeeld de nieuwste vierzijdige haard Summum 140 4S, de doorkijkhaard Sky T of de prachtige Summum 190.

Verrijking van uw interieur

Volgens Jan Kempers is het simpel: “Wij willen het onmogelijke mogelijk maken. Dat zie je terug in ons assortiment: stuk voor stuk innovatieve haarden met een krachtig design en realistisch vlambeeld. En we beperken ons niet tot gashaarden. Ook onze elektrische haarden vallen op door hun design en realistische vlambeeld.” Juist die combinatie zorgt ervoor dat Element4 inmiddels wereldwijd geliefd is onder designliefhebbers en architecten. Haar belofte? “Een haard met krachtige features die een absolute verrijking vormt van élk interieur.”

Schitterend vlambeeld

De haarden van Element4 staan bekend om hun buitengewoon realistische vlambeeld. Zo haalt u de sfeer van een écht haardvuur in huis.

 

Innovatief karakter 

Zoals het echte ‘Dutchies’ betaamt, is techniek bij Element4 een belangrijk aandachtspunt. Zo profiteert u van de meest vooruitstrevende technische features.

efficiënt in gebruik

op afstand bedienbaar

aanpasbaar vlambeeld.

overal te installeren met de PowerFan.

 

Passie voor design

Element4 heeft een sterke voorliefde voor design; clean, stijlvol en nét even anders. Dat maakt de haarden bijzonder geliefd onder designliefhebbers.

Element4

Paxtonstraat 23, 8013 RP Zwolle, Netherlands
Tel: +31 (0)38 – 420 90 20 | info@element4.nl | www.element4.nl