Home » Equilli Slaapcomfort

Equilli Slaapcomfort

Door niek@excellentmagazine.nl

Wetenschappelijke innovaties

Equilli werd opgericht door een team van gedreven onderzoeksingenieurs onder leiding van Vincent Verhaert. Hun verwondering over het gebrek aan wetenschappelijke innovaties en de overdaad aan valse beloftes in de matrassector heeft hen ertoe bewogen om Equilli op te richten.

Vanuit de overtuiging dat dit beter kan, wordt Equilli vandaag gerund door een gedreven team van ingenieurs, kinesitherapeuten en andere experten.

De uitvinders van nachtrust

Matrassen | Uw matras bepaalt het grootste deel van uw ondersteuning en comfort, en dus van uw slaapkwaliteit. Alle Equilli matrassen zijn ontwikkeld op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek.
Hoofdkussens | Equilli kussens zijn ontworpen vanuit dezelfde filosofie als onze matrassen: eenvoudig aanpasbaar voor een oplossing op maat. Naast de vorm van uw hoofd en nek speelt ook de diepte waarmee uw schouders in de matras wegzakken een belangrijke rol.
Het juiste hoofdkussen zorgt ervoor dat uw hoofd en nekwervels in het verlengde liggen van uw wervelkolom.
Bedbodems & bedden | Bij Equilli komt de ondersteuning en het comfort voornamelijk uit de matras. Dit laat toe om bij het ontwerp de Equilli bedden en bedbodems alle onnodige toeters en bellen weg te laten.
De Equilli Pure lattenbodems zijn verkrijgbaar als inlegbodem voor in een bestaand bedkader of gewoon als vrijstaande lattenbodem. Ze kunnen zowel vlak als elektrisch verstelbaar uitgevoerd worden.
Boxsprings | In alle vormen en kleuren. De Equilli Balance boxspring onderscheidt zich door zijn ranke lijnen. Het design van de boxspring combineert elegantie en degelijkheid. De lage boxspring met hogere poten is bovendien erg onderhoudsvriendelijk.

Equilli Slaapcomfort

Ekkersrijt 2005, 5692 BB Son
Tel: + (0)499 49 60 66 | verkoop@koopbv.nl