Home » Eric Bijl Tuinontwerp

Ontdek de mogelijkheden voor uw tuin!

Creativiteit, kwaliteit, sfeer creëren en de wensen van u als klant staan centraal voor een goed resultaat. Eric Bijl Tuinontwerp is een hoveniersbedrijf met een compleet aanbod aan groene diensten. Tuinontwerp en aanleg, het onderhoud en ook tuinrenovatie.
Naast onze inspiratietuin in ‘s-Gravendeel kunt u een uitgebreid assortiment aan tegels en stenen bekijken in de showroom in Vianen. Wij werken met een vast, gedreven en vakkundig team die zorgdragen voor een perfecte uitvoering met passie voor het vak.

Ontwerp

Genieten van uw droomtuin begint met een goed ontwerp. Met uw wensen, onze jarenlange ervaring, kennis en creativiteit ontwerpen we samen uw tuin.

De aanleg

De aanleg van uw nieuwe tuin voeren wij compleet en vakkundig uit. Wij verzorgen onder andere het grondwerk, de bestrating, de beplanting, het aanbrengen van een erfafscheiding, de installatie van tuinverlichting, de aanleg van een beregeningsinstallatie, de montage van blokhutten en overkappingen, het installeren van buitenkeukens en het aan- en afvoeren van materialen.

Het onderhoud

Om optimaal van uw tuin te genieten kunt u gebruik maken van ons vakkundig onderhoud. Wij snoeien in de juiste seizoenen, maaien op tijd, bemesten, schoffelen en vegen.

Eric Bijl Tuinontwerp

Postbus 5153, 3295 ZH ‘ s-Gravendeel
Tel: +31 (0)6 55 13 40 35 | www.ericbijl.nlinfo@ericbijl.nl