Europe Estate Group

Residentiële vastgoedprojecten

Europe Estate Group, onder leiding van de oprichters Rogier van den Brand en Amaury Verelst, richt zich op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten op Europees grondgebied; het merendeel rond de Middellandse Zee. Momenteel is het bedrijf zeer actief op diverse locaties op de Balearische Eilanden waar vooral appartementen en villa’s worden gerealiseerd.

Vanuit het kantoor op Ibiza is een ambitieus team van zes medewerkers dagelijks betrokken bij het beheer en de realisatie van de vastgoedprojecten van Europe Estate Group. Het team wordt bijgestaan door onze deskundige pool van architecten, bouwexperts, stedenbouwkundigen en leveranciers om elk project tot een goed einde te brengen.

Vanaf 2015 heeft Rogier van den Brand Ibiza gekozen als zijn woon- en werkgebied waar hij sindsdien actief is op de lokale vastgoedmarkt.

Daarnaast heeft hij Royal Estates Ibiza opgericht. Dit makelaarskantoor richt zich voornamelijk op de verkoop en verhuur van woningen op Ibiza. Persoonlijke aankoopbegeleiding is een belangrijk onderdeel; hierbij begeleiden Rogier en zijn team de vaste Ibiza-gangers en zij die nog nooit op Ibiza geweest van begin tot eind bij de aankoop van een woning op Ibiza.

Amaury Verelst is de oprichter en CEO van Verelst en Gilen. Dit bedrijf richt zich op de ontwikkeling van residentiële vastgoedprojecten in België. Sinds de zesde verjaardag van het bedrijf werden enkele honderden appartementen en huizen gebouwd; met een constante van 600 eenheden in ontwikkeling. In 2020 werd Amaury Verelst in België genomineerd voor “Jonge Ondernemer van het Jaar”.

Voor de Europe Estate Group is het bouwen van huizen of appartementen veel meer dan alleen het leggen van bakstenen. Het bouwen van een woning is een belangrijk onderdeel voor het realiseren van geluk, emotie, waarde en duurzaamheid. Deze werkwijze zorgt voor een jarenlange woonkwaliteit.

Europe Estate Group verwacht een omzet van +€25 miljoen in 2021.

www.europeestate.com

Europe Estate Group

Tel: +31 (0)40 368 03 14 | ibiza@excellentmagazine.nl