Home » Finesse makelaardij

Finesse makelaardij

Door marketing

Wat een bijzondere markt….. Zeer weinig aanbod, waar ook ik mee te maken heb, maar gelukkig komen er weer een aantal mooie woningen aan!
De rente staat nog laag, maar stijgt wel. Voor veel mensen een aantrekkelijk moment om hun woning te gaan verkopen.
Naast de woningen die op Funda verschijnen, heb ik ook verkopers die ervoor kiezen hun woning in de stille verkoop aan te bieden. Informeer naar deze verborgen parels.
Ook een moment om eens te kijken naar uw huidige hypotheek. Kunt u uw hypotheek nog oversluiten en gebruikmaken van een lagere rente de komende jaren? Als beëdigd en gecertificeerd makelaar-taxateur verricht ik momenteel veel NWWI gevalideerde taxaties.

Finesse Makelaardij is inmiddels een begrip in Oisterwijk. Overweegt u uw woning te willen verkopen? Bent u toe aan iets anders? Heeft u al een andere woning gekocht, maar zoekt u nog een makelaar voor uw eigen woning? Gaat u verhuizen vanwege werk of een andere persoonlijke omstandigheid, ook als aankoopmakelaar maak ik graag met u kennis.
Het is vaak een hele stap om aan te geven dat u wilt verhuizen, om het proces daarna zo relaxed mogelijk te laten verlopen bent u bij Marleen aan het juiste adres. Marleen ontneemt uw zorgen daar waar het gaat om de verkoop of aankoop van uw woning en laat u vooral bezig zijn met uw andere dagelijkse beslommeringen.

Behalve een topnotering op Funda, dé grootste zoekmachine voor kopers van een woning in heel Nederland, zorgt Marleen voor een vlotte, soepele verkoop van uw woning. Met haar enthousiasme, haar gedrevenheid en brede ervaring zorgt zij ervoor dat u als opdrachtgever het gehele verkoopproces prettig zal ervaren, met het beste resultaat vooropgesteld.Het team van Finesse Makelaardij bestaat uit Marleen de Bekker, hét gezicht van Finesse Makelaardij, Rianne Swinkels, professioneel fotograaf en Maaike Verstijnen, ervaren woonstyliste. Met een persoonlijke touch verzorgen wij de verkoop van uw woning, tot in de puntjes.

Finesse Makelaardij

Groenstraat 31, 5062 NA Oisterwijk
Tel: 013-5285539/06-55757171 | www.finesse-makelaardij.nl | info@finesse-makelaardij.nl