Home » Finstral

Uiteenlopend aanbod

1.400 medewerkers, 200 Finstral Studios, aanwezig in 14 landen: het familiebedrijf Finstral, gevestigd in Unterinn am Ritten in Zuid-Tirol, is een kozijnfabrikant die in heel Europa actief is. Met 1,3 miljard mogelijke combinaties bieden zij het meest uiteenlopende aanbod van kozijnen in de industrie met de materialen kunststof, aluminium, hout, ForrRes en glas.

Talloze variaties

Finstral ontwikkelt en produceert kozijn-, deur- en serresystemen in 14 productiefaciliteiten. In talloze variaties. Maar altijd met een kunststof kern. Zij doen alles zelf: van de ontwikkeling van de profielen tot de eigen productie en montage. En combineren altijd functie met esthetiek.

Eigen aluminium coating faciliteit

Als één van de weinige kozijnfabrikanten heeft Finstral sinds 2019 een eigen aluminium coating faciliteit in de fabriek in Borgo Valsugana in Trentino. Hier kunnen dagelijks tot twaalf kilometer aan profielen gepoedercoat worden ”“ energie-efficiënt en in de hoogste kwaliteit gecertificeerd volgens Qualicoat Seaside. Daarnaast hebben ze een geheel eigen houtbewerking voor de binnenzijde van het kozijn.

Niet voor niets is Finstral de meest gecertificeerde kozijnfabrikant van Europa. Bezoek hen in de Finstral Studio Apeldoorn en stel uw droomkozijn samen.

Finstral

Tweelingenlaan 68, 7324 BN Apeldoorn
Tel: + 31 (0)55 53 80 060 | www.finstral.com | apeldoorn@finstral.com